“Sammen er vi stærkere,” siger event- og mødechef, Silja Alisch fra IBC Innovationsfabrikken i Kolding. Hun har efterlyst en messe, hvor jyske og fynske mødesteder kunne profilere sig over for alle, der har ansvar for at arrangere forretningsmøder, konferencer og firmafester uden for Københavnsområdet. Den messe får de mødeansvarlige nu – sammen med 110 udstillere på Meeting Live Vest den 13. november i Messe C, Fredericia.

Langt over 100 udstillere har sagt ja til at deltage ved præmieren på mødemessen “Meeting Live Vest”, som afholdes for første gang nogensinde den 13. november i Messe C, Fredericia.

“Alt tyder på, at vi har ramt et længe næret ønske. Tilslutningen fra mødesteder, foredragsudbydere, events og mange andre leverandører til afholdelse af enhver form for mødevirksomhed er meget højere, end vi havde turdet håbe på, da vi besluttede at afholde en mødemesse i Jylland,” siger direktør Christian Guldager fra firmaet Kursuslex, som står bag den nye mødemesse, Meeting Live Vest. Messen er målrettet de ansvarlige for at booke og planlægge møder, kurser, seminarer, konferencer, kongresser, firmafester m.v. i virksomheder, organisationer og foreninger.

På sigt kan vi skabe en skarp profil

“Sammen er vi stærkere,” siger event- og mødechef, Silja Alisch fra IBC Innovationsfabrikken i Kolding, som er en af de 110 udstillere på Meeting Live Vest. “Vi har efterspurgt den type messe i Jylland. Derfor blev vi meget glade for nyheden om, at den nu er en realitet. Det er første gang, messen afholdes, så vi skal nok alle gøre os nogle erfaringer. Men vi forestiller os, at disse erfaringer på sigt vil føre til, at mødesteder og leverandører fra Fyn og Jylland kommer til at profileres stærkere, når vi på denne måde står sammen og viser, hvad hver især kan. IBC Innovationsfabrikken i Kolding er et åbent og utraditionelt uddannelsesunivers. Derfor er messen en god mulighed for os til at blive eksponeret over for virksomheder og organisationer, som ligger inden for køreafstand,” siger Silja Alisch. Nogle af de øvrige udstillere på Meeting Live Vest er bl.a. hoteller med beliggenhed få kilometer fra den meget kreative IBC Innovationsfabrikken, så alene her bliver synergien meget klar.

Vi lægger os ekstra i selen
“Vi sætter rigtig stor pris på, at Meeting Live Vest afholdes her i Trekantområdet for første gang og har også store forventninger til udbyttet af vores deltagelse,” siger direktør Eva Ejlskov, Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia. “Konkurrencen om kunderne er som altid stor. Med den ekspansion, vi ser nu – ikke mindst København, men også i Århus i disse år – er det endnu vigtigere, at fastholde og udvikle den position, som Trekantområdet har haft i flere årtier som 2. mest attraktive mødested vest for Storebælt. På Trinity gør vi det bl.a. gennem Meeting Lillebælt og vores respektive kommuner. I Trekantområdet er udbuddet af konferencehoteller fortsat rigtig stort, kvaliteten er i top hele vejen rundt, ligesom beliggenheden centralt og gerne i smukke omgivelser er meget vigtige parametre for mødeplanlæggernes valg. Vi er ikke i tvivl om at Meeting Live Vest messen vil understøtte os med at fastholde vores position!””
Deltagere inviteres fra hele landet

Udover de udstillende mødesteder vil der på Meeting Live Vest være udbydere, som viser det nyeste inden for foredrag, forretningsrejser, events, av-udstyr og flere andre områder af relevans for mødebusiness. Deltagelse på messen er gratis for møde- og eventplanlæggere, som kan få gratis transport til Messe C i messebusser fra Aalborg, Aarhus, Vejle, Odense og København.

Billedtekst: Der mingles på messestanden hos Sinatur Hotel og Konference. Også denne hotelkæde er med på Meeting Live Vest. Her på Møde & Eventmessen i København i marts.

Se mere om Meeting Live Vest og udstillerne: www.meetinglivevest.dk

https://jutlander.ddk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia