Tidligere i dag stod det klart, at hele 140 arbejdspladser i Forsvaret sendes til Fredericia i det nye forlig. Der havde været gisninger om, hvordan fordelingen ville ende, og derfor var det en meget tilfreds borgmester, som Fredericia Avisen fangede denne søndag eftermiddag:

“Det er en rigtig god dag for Fredericia, og jeg er meget glad på hele kommunens vegne. Vi vil fremover være en endnu mere central del af det forsvarspolitiske landkort,” siger Borgmester Jacob Bjerregaard til Fredericia Avisen og fortsætter:

“Vi er enormt glade for, at der tilføres 140 nye arbejdspladser til Fredericia. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at de nye medarbejdere kommer til at føle sig hjemme hos os.”

Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen
Forsvaret er en del af Fredericias historie og den DNA fremtidssikres nu

Fredericia blev grundlagt som en fæstningsby, og gennem århundrede har Fredericia var en stor garnisonsby, og det glæder Borgmesteren, at byen nu får tilføjet flere arbejdspladser.

“Forliget fremtidssikrer Fredericia som Forsvars- og Garnisonsby. Det er uvurderligt for os med den stolte historie, vi kommer ud af. Forsvaret er og bliver en integreret del af vores DNA i Fredericia.”