Fredericia Eliteidræts morgentræning har været ramt af begrænsninger grundet Covid-19. Nu er de igen gradvist tilbage i de vante rammer.

Med fase 2 i genåbningen er der nu muligheder for at lave andet end fysisk træning for Fredericia Eliteidræt. Fodboldspillerne løb på banen i Madsby, men for håndboldspillerne og svømmerne blev det alternativt.

Flexbanerne foran Monjasa Park blev benyttet til håndbold. (Foto: Fredericia AVISEN)

For håndboldspillernes vedkommende blev der spillet udendørs. Det skete på de såkaldte “flexbaner” ved siden af indgangen til Monjasa Park. Der blev spillet på de små baner, og selvom det ikke var håndbold som vi kender det indenfor, kunne man mærke, at de unge håndboldspillere var i deres es.

Der blev gået til den, og det var med smil over hele femøren, at der blev spillet på to mål, hvor der var plads til tricks, men det hele gik ikke op i leg. Der blev således lavet spurtøvelser, hvor der var “Radjenovic”-finte inden spurten blev sat igang.

Svømmerne var i vandet for første gang siden nedlukningen i forbindelse med Covid-19. (Foto: Fredericia AVISEN)

På Østerstrand var der også gang i den. Fredericia Eliteidræt har været ude at investere i våddragter så der kunne blive hoppet i bølgen blå. Svømmerne var opdelt i hold. Ved cross fit-faciliteterne på land blev der lavet fysisk aktivitet for de svømmere, der ikke var i vandet.

Hver deltager fik omkring 15 minutter i vandet, og så var det ellers hurtigt op på land og få varmen igen, og glæde sig over, at det nu igen var muligt at svømme til morgentræningen.

Se her flere billeder:

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer