På en ny hjemmeside præsenterer Lars Løkke sine politiske visioner som løsgænger, hvor et opgør med blokpolitikken og et samarbejde blandt midterpartierne står øverst på dagsordenen, skriver BT.

Samtidig vælger Lars Løkke i første omgang at oprette et “mødested”, som han kalder netværket, altså ikke et nyt parti, som ellers har æret alle kommentatorenes forudsigelse.

Lars Løkke skriver på sin side:

Vi danskere er ikke ens. Ung/gammel, land/by, lønmodtager/selvstændig, offentlig ansat/privat ansat, rask/syg, dansk i mange generationer/anden etnisk baggrund.

Men vi har et skæbnefælleskab. Bor alle i Mulighedernes Samfund – præget af velstand, velfærd, tryghed og frihed. Skabt over generationer i vished om, at forbedringer forudsætter forandringer. Og at vores velstand og egenart er skabt i samhandel og samarbejde med resten af verdenen.

Muligheden for at give et bedre land videre til næste generation begrænses af en ny skillelinje – på tværs af den traditionelle højre- og venstreskala. Hvor det tidligere handlede om individ over for stat og balancen mellem frihed og fællesskab, handler det nu om balancen mellem nation og omverden, viljen til forbedringer op mod trygheden ved at undgå forandringer, åbenhed overfor lukkethed – skal der bygges broer eller mure? Det er ikke sort-hvidt, men det dog en definerede skillelinje. Stilstand eller forandring.

Jeg vil forandringen. Taler nu som løsgænger i egen ret.
Og vil gerne i dialog med alle, der vil det samme.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer