Håndboldlandsholdsspiller Mette Gravholt er allerede fortid i Fredericia Håndboldklub. Dermed blev det kun til en kamp i den røde Fredericia-trøje mod Hadsten på hjemmebane i thansen ARENA.

Mette Gravholt stopper efter personlige omstændigheder, som klubben ikke ønsker at uddybe over for Fredericia AVISEN, men derimod fortæller klubben via Dameudvalgsformand Kenneth Schlaikjær at: “Vi har et stærkt hold, som blandt andet viste i Gudme, at de vil fremad. Vi havde håbet, at Mette skulle spille her længere, men sådan blev det ikke. Men jeg er sikker på, at truppen vil stå sammen i bussen og give den en ekstra skalle”, siger han og fortsætter:

“Hvad værre er – vi har to venstrehåndede spillere ude med korsbåndsskader, vores højre fløj kan vi dække ind med en højrehåndet, men Anne Berggren, som er højre back lavede 10 mål i åbningskampen, og det var derfor et stort tab, da hun blev skadet, men vi er ved at undersøge markedet for erstatninger, hvilket dog er svært, når sæsonen er i gang, men vi er positive.”

https://www.facebook.com/mrhoejer/