Fredericia Håndboldklub af 1990 spiller i aften træningskamp på udebane mod ligaholdet SønderyskE Herrehåndbold.

En tidligere FHK’er indtager cheftrænerpositionen for SønderjyskE, det er nemlig Kasper Christensen. Han spillede i ligatiden playmaker for Fredericia HK og var også et kendt ansigt i byen, som sponsorkonsulent i Fredericia HK og senere FC Fredericia.

Fredericia Avisen har spurgt ham om aftenens møde. SønderjyskE er for kort tid siden vendt hjem fra træningslejr i Ungarn, hvor de blandt andet mødte Balatonfüred og Csurgo.

Kasper Christensen.
Foto: SønderjyskE Herrehåndbold

SønderjyskE og Fredericia Håndboldklub var i sin tid kendt for meget tætte opgør, hvor der blev fightet for alle mål.

SønderjyskE indtager dog favoritrollen som ligahold i aftenens træningskamp. Kasper Christensen ser frem til mødet med sin gamle klub:

”Det er altid sjovt at spille mod sin gamle klub, men efterhånden lang tid siden, jeg har haft min gang i Fredericia HK. Jeg kender dog fortsat en del folk i klubben, og nyder også af og til at se en 1. divisionskamp i thansen.dk ARENA. Jeg er spændt på at følge Fredericia HK igen, for jeg synes, de gjorde en god figur i fjor.”

SønderjyskE Herrehåndbold vil bruge aftenens kamp til at styrke sig endnu mere og blive klar til sæsonen, hvor deres målsætning er at komme med i slutspillet.

”Vi kæmper for at komme med i slutspillet. Det er en målsætning vi, med rette, har. Det er der mange hold, der har, og det bliver et hundeslagsmål med 26 grundspilsfinaler for vores vedkommende. Vi tror på, at vores trup er bred og stærk nok til at klemme os i top 8”.

Det er klokken 19.00 i Broager Sparrekasse Skansen, at du gratis kan se kampen mellem de to hold.