Den tidligere profesionelle fodboldspiller, Mathias Jacobsen, slår fra den 14. februar dørene op i massageklinikken Mattis Klinik, der ligger i Danmarksgade 13 i Fredericia.

24-årig Mathias Jacobsen var som ung en del af FC Fredericias førstehold, og har sidenhen også spillet i Aarhus Fremad i 2. division, men skader satte en stopper for karrieren for Mathias.

I tiden i FC Fredericia begyndte Mathias Jacobsen at interessere sig for massage grundet behandlingen han fik af sundhedsstaben. Derfor har Mathias efterfølgende taget uddannelsen som fysiurgisk massør hos Lasota.

– Jeg synes, at det var spændende at vide noget om de behandlinger jeg fik, og af alt jeg fik, var massage det, der virkede bedst på mig. Med min skadeshistorik og behandlingesformen er det den største grund til, at jeg åbner, da jeg kender effekten, siger Mathias Jacobsen og kommer ind på, hvad uddannelsen hos Lasota har givet ham:

– Det fede er, at de går meget op i anatomi og det med at lære musklernes funktioner at kende og generelt går i dybden med det. Man går i dybden med ikke “bare” at lære at masere, men alt det med kroppens struktur. Jeg har derfor en god forståelse for det, siger han.

Med en fortid som fodboldspiller på højt plan kender Mathias alt til quick fix metoder som en massagepistol, men han mener ikke, at det ene udelukker det andet. En rigtig omgang massage er man øm af dagen efter, og skal man spille en fodboldkamp eksempelvis er det derfor ikke optimalt. Det er det til gengæld i andre situationer.

– Har man en travl hverdag, og går med spændinger, så hjælper det, og har man generelt ømme muskler, er det godt at få massage og blive “kørt igennem”, siger Mathias Jacobsen.

Mathias Jacobsen har arbejdet på en klinik i Aarhus, og har også sideløbende masseret bekendte. Og følelsen efter en endt massage, hvor det har hjulpet kunden, er ikke til at tage fejl af.

– I starten var jeg overrasket, da jeg kom som grøn fra gaden. Jeg vidste godt, hvad en god massage kan, og det fedeste er virkelig, når folk kommer ind og prøver det, og det har hjulpet dem. Jeg har fået en sindssyg god feedback, siger han.

Mattis Klinik åbner den 14. februar, og har åbent som følger:

  • Mandag: 08:00-20:00
  • Tirsdag: 08:00 – 20:00
  • Onsdag: Lukket
  • Torsdag: 08:00 – 18:00
  • Fredag: 08:00 – 16:00
  • Lørdag: Efter aftale
  • Søndag: Lukket

Foruden klienter i klinikken har Mathias Jacobsen en fast aftale med Middelfart Boldklub, hvor han er tilknyttet til at komme én gang i ugen, og er også i andre virksomheder. Man kan læse mere om klinikken på Facebook.