– Fredericia er midt i en transformation, vi har som by momentum og det går faktisk rigtig godt. Vi vækster på mange områder, folk vælger byen til og ikke fra. Det momentum skal vi fastholde og samtidig hele tiden arbejde på at udvikle, udtaler Erhvervsdirektør Kristian Drejer i en pressemeddelelse fra Business Fredericia og fortsætter: Så derfor øger vi nu vort fokus på byudviklingen, og ansætter en vækst- og salgskonsulent, der især skal have fokus på at styrke erhvervsudviklingen i indre by og synliggøre Fredericias potentiale som en handelsby med stor konkurrencekraft.

Som vækst- og salgskonsulent er valget faldet på Lene Bach, der tiltræder 1. september
Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer fortæller, at der har været mange ansøgere til stillingen, og et meget stærkt ansøgerfelt, hvilket Business Fredericia selvfølgelig er meget glade for. Men valget faldt som sagt på Lene Bach, og vi er meget glade for at få hende tilbage, siger Kristian Drejer og forsætter – Lene har qua sin seneste ansættelse som projektleder i MESSE C forsat arbejdet med erhvervsudvikling, og vi har løbende haft forskellige snitflader at samarbejde omkring.

Det gode samarbejde forsætter
– Ingen skal være i tvivl om at Lene brænder for erhvervsudvikling og specielt for Fredericia, så jeg har stor forståelse for hendes faglige ønske om jobskifte. Det er altid ærgerligt at sige farvel til en dygtig medarbejder, men i det her tilfælde glæder jeg mig samtidigt på vegne af Business Fredericia, udtaler direktør Grete Højgaard, MESSE C, som også er næstformand i Business Fredericias bestyrelse.

– Spændende udfordringer venter, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang
MESSE C arbejder på et professionelt højt plan og som projektleder har jeg fagligt lært en masse. Jeg siger derfor farvel til en spændende arbejdsplads, og ikke mindst nogle unikke kollegaer. Men det ændrer ikke på, hvor meget jeg glæder mig til de spændende nye udfordringer jeg får hos Business Fredericia, siger Lene Bach afslutningsvis.