Nikolaj Mehl spillede to sæsoner i FHK inden han stoppede karrieren efter sidste sæson. Nu er han blevet ansat i klubben som sælger.

Først var han med til at føre FHK op i ligaen, da han blev hentet til klubben fra norske Elverum. Da den mission var lykkedes blev han udnævnt til anfører for FHK, da holdet spillede deres første sæson i ligaen og sikrede sig overlevelse.

Siden har Mehl ikke været på håndboldbanen, men nu er han tilbage i FHK i en ny rolle som sælger.

»Vi vil gerne styrke vores salgsorganisation, og har fået Nikolaj tilknyttet. Det er en spiller, der gik forrest på banen for os, og kender livet som spiller. Han er en fantastisk person at sende ud i byen for os, og er salgsminded, da han har arbejdet i en tilsvarende stilling i Elverum,« siger formand i FHK, Bent Jensen, til AVISEN, og kommer ind på reaktionen fra de folk han har talt med om det:

»Vi har fået mange positive reaktioner, og det er positivt, at vi nu har flere hænder i organisationen.«

Selv glæder Nikolaj Mehl sig til sin nye rolle.

»Det bliver spændende at arbejde på den anden side end jeg har været vant til.  Jeg skal lære sponsorerne bedre at kende, og hjælpe klubben med at opfylde de mål den har,« siger Mehl, der ikke er grøn i faget:

»Jeg arbejdede i Elverum i fire år med noget lignende, og har masser af idéer at tage med ind og tilføje flere hænder til klubben så man kan få mere berøring til sponsorerne og får fulgt op på aftaler,« siger Nikolaj Mehl og uddyber hvad han kan gå ind at bidrage med:

»Der er masser af ting, der er sat på hold pga. corona, men så må vi se, hvad vi kan gøre gennem sociale medier. Vi skal få vist vores kontor ud til vores følgere på en anden måde end kun til kamp.«

Hvordan er det at være tilbage igen?

»Det er dejligt at være tilbage i en anden rolle. Håndbolden stoppede brat og jeg har ikke været involveret siden. Rent håndboldmæssigt var det det rigtige tidspunkt. Jeg var mæt, så det passede fint, men jeg har savnet tilknytningen til foreningslivet,« siger Nikolaj Mehl, der som nævnt spillede to sæsoner i FHK, og i den tid fik en stærk følelse for klubben:

»Klubben har nogle af de værdier jeg selv har søgt i min karriere og som jeg fandt her også med glødende interesse fra en stor fanskare og et engagement som man kan komme rigtig langt med. Det er noget jeg kan nikke genkendende til,« slutter Nikolaj Mehl.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer