December lurer lige om hjørnet, og i den forbindelse har Teater Malstrøm en tidlig julegave til børnene. Teatret giver i alt 100 børnebilletter væk til juleforestillingen “Sonja fra Saxogade” efter først til mølle princippet.

Forestillingen er bygget op om den ikoniske TV-serie fra 60’erne og følger den rapkæftede Vesterbropige Sonja samt hendes familie og sjove omgangskreds i perioden op til juleaften.

Teaterleder Martin Bach Sørensen fortæller om initiativet:

”Vi vil gerne dele ud af den gode julestemning i stykket, og særligt til børnene. De seneste par måneder har vi selv hygget os på teatret i Sonjas vidunderlige univers, og den oplevelse vil vi gerne dele.”

Hvordan deltager jeg?

For at så mange familier som muligt får adgang til fribilletterne, har teatret besluttet at hver husstand kun kan få én gratis børnebillet, som gælder for børn fra 6 til 12 år.  Normalprisen for en børnebillet er 100 kr. og fribilletterne gælder kun i følge med mindst én betalende voksen.

Kampagnen med den tidlige julegave til børnene gælder for de 13forestillinger fra 21. november kl. 16 til og med 6. december kl. 16. For at deltage skal man sende en mail tilMichael@malstroem.dk og skrive hvilken dag man kunne tænke sig at komme, hvorefter teatret giver en tilbagemelding om der er ledige pladser på datoen, og om der stadig er flere fribilletter tilbage. Så det er med at være hurtig på aftrækkeren.

Fakta• Forestillingsperiode: Familieforestillingen Sonja fra Saxogade spiller i perioden fra 20. november – 13. december 2020. Forestillingen spiller fredage kl. 18:00 samt lørdage og søndage kl. 12:00 og 16:00• Corona-tiltag: For at sikre en god oplevelse for publikum og en tryg afvikling af forestillingen, er der indført flere nye tiltag. Publikum opfordres derfor til at komme i god tid til Det Bruunske Pakhus• Skoleklasser: Der er mulighed for at skoleklasser med op til 28 elever og to lærere/forældre kan se forestillingen for 1.300 kr. Kontakt martin@malstroem.dk for ledige datoer og booking• Spillested: Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, 7000 Fredericia• Billetter købes på Billetten.dk eller på deres salgssteder, fx Tøjhuset i Fredericia, Comwell Kolding Teater, Vejle Musikteater mv.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer