Den 24. maj kommer Bike & Run Stafetten til Fredericia. Stafetten er en mulighed for at samle venner og kolleger til et motionsløb – både dem, der løber eller cykler til daglig, og dem, der lader sig overtale til at prøve det. Sidste år deltog 128 hold. Og det kan nås endnu. Tilmeldingsfristen er 22. maj 2016.

I Bike & Run stafetten cykler og løber holdet på fem personer samlet maraton-distancen på 42 km. Og netop den kombination, hvor alle kan være med, er unikt og godt for fællesskabet, mener Løbsansvarlig Ib Østergaard fra Fredericia Fag og Firmaidrætsforbund.

”Bike & Run Stafetten er jo ikke et ego-projekt, som handler om at gennemføre hurtigst muligt. Alle kan være med ved enten ved at løbe fem kilometer eller cykle cirka 13 kilometer. Det er det eneste motionsløb i Danmark med den kombination, og vi lægger stor vægt på fællesskabet på holdene. Vi ser, at deltagerne bliver i målområdet for at heppe hinanden i mål, og de skal selvfølgelig se, hvad den samlede tid bliver for den maraton, holdet har gennemført i fællesskab. Til Bike & Run Stafetten er tiden og præmierne naturligvis vigtige, men det er mindst lige så vigtigt, at holdet har en sjov og social aften med sved på panden.”

Bike & Run Stafetten afholdes i 14 byer landet over. Sidste år deltog i alt 4300 i stafetløbet. Bike & Run Stafetten henvender sig især til landets arbejdspladser, og flere bruger stafetten som et firmaarrangement, men alle kan stille hold.

I Fredericia afholdes løbet den 24. maj kl. 18 med start og mål ved Øster Voldgade.

Det koster kr. 545 at deltage med et hold a fem personer.

Hvert hold stiller med tre, der skal tilbagelægge fem kilometer i løbesko, og to, der skal cykle 13,6 kilometer.

Løberuten er igen i år på 2,4 kilometer, som man skal løbe to gange, mens cykelruten er en ”udtur” på 6,8 kilometer og tilbage af den samme vej.

Der er herre-, dame- og mix-rækker – og præmier til vinderne i alle rækker.

 

Tilmelding frem til den 22. maj 2016 på www.bikeandrun.nu