Business Fredericias kårede i dag årets erhvervspris, der de foregående år er gået til Fredericia Shipping og Process Engineering A/S.Vinderen af prisen for 2017 blev Restaurant Ti Trin Ned. Restauranten som ikke bare kom på gourmetdanmarks læber, men hele verdens, da parret bag, Mette og Rainer Gassner sammen med deres hold modtog deres første Michelinstjerne i 2017 blev dette års vinder af prisen i Fredericia.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia Avisen.

I begrundelsen sagde Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer:

“Det her er noget jeg ser frem til ligesom sidste år. Det er altid en stor ære at begrunde, hvem der har vundet en så ærefuld pris.

Erhvervprisen er til folk i Fredericia Kommune, der har gjort en særlig indsats i vores område. Mange kunne fortjene at få hæderen i år, men der er kun en, der kan vinde.

Virksomheden etablerede sig i Fredericia i 2001, og har hele tiden arbejdet på at blive Danmarks bedste. Ejerne målretter unge mennesker til branchen. De har udviklet en spændenden og unik virksomhed, som har sat Fredericia på Europa-kortet,” sagde Kristian Bendix Drejer blandt andet.

I forbindelse med prisen modtog Ti Trin Ned en check på 10.000 kr og et diplom.