I går aftes blev årets Michelinstjerner uddelt i Smilets By, Aarhus. Her scorede Restaurant Ti Trin Ned hattrick, da de var blandt de få danske restauranter, der placerer sig på det Danmarkskort, hvor der i alt blev uddelt 35 stjerner.

Der var sommerfugle i maven inden stjerneuddelingen hos både Mette og Rainer Gassner fra Ti Trin Ned, men de sommerfugle var gode, for Michelinstjernen kom, og nu er målet endnu en.

“Det betyder meget, selvom man går og bilder sig selv ind, at det ikke betyder det store. Jeg er meget taknemmelig, og det betyder nok mere end, man lige går og tror”, siger Rainer Gassner og bliver suppleret af hustruen og stjernekokken, Mette Gassner:

“Det giver mig en stor glæde og lyst til at kæmpe videre. Vi skal fejre det med vores team i Aarhus, og sige pænt tak for hjælpen”.

Hvordan tror I jeres team har reageret? 

“De er helt sikkert glade! Vores team er en stor del af det hele, så vi er alle glade. Jeg var nervøs. Det begyndte at krible i mig, så det var rart at høre og se vores navn på scenen”, fortsatte Rainer Gassner.

Hvad er målet så nu? 

“Vi håbede på at beholde den ene stjerne, og det gjorde vi, nu kan jeg godt sige på holdets vegne, at vi jagter stjerne nummer to”, svarede Mette Gassner.

Placeringen i Kanalbyen er også vigtig

“Vores nye placering i Kanalbyen giver også mulighed for kontinuitet, så nu er det bare at arbejde hårdt og målrettet”, sluttede Rainer Gassner i interview med Fredericia AVISEN. 

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.