Som én af kun seks nominerede danske restauranter er Ti Trin Ned i kompetent og hård konkurrence om den attraktive ærespris  ”Årets Restaurant 2015”  i Den danske Spiseguide.

Med stor ros til Mette og Rainer Gassners meget personlige køkkenstil slutnominerede Den danske Spiseguide i dag Ti Trin Ned til titlen som ”Årets Restaurant 2015” – en længe ventet nyhed i kælderen i Norgesgade. Og også i kategorierne ”Årets Dessert 2015”, ”Årets Oste 2015” og ”Årets Kokkeprofil 2015” markerer Ti Trin Ned sig blandt finalisterne.

Den danske Spiseguide er en institution i toppen den danske restaurationsbranche – og uddeler hvert år både stjerner, anerkendelser og ærespriser. Som en dansk pendant til den internationale Guide Michelin har Den danske Spiseguide siden 1978 været tæt på den ambitiøse, danske gourmetverden – og det er ikke første gang Ti Trin Ned er nomineret til æresprisen ”Årets Restaurant”. Sidste gang var i 2011, hvor Mette Gassner vandt titlen som Årets Kok.

De seneste to år er titlen gået til henholdsvis Marchal og Geranium i København, men nu er nomineringen tilbage i Fredericia i et år, hvor der er en flot balance mellem de 3 københavnske nominerede, Alberto K, Kong Hans Kælder og Studio – og de nominerede uden for København: Nyborgske Lieffroy, århusianske ET og altså Ti Trin Ned.

I slutnomineringen vægter Den danske Spiseguide både Ti Trin Neds menuer, vine,  restaurantens egne marker på Himmerigskov uden for Fredericia – og ikke mindst husets ambitiøse fokus på uddannelse af gastronomiske talenter med reference til Lasse Starup Petersens fine titel som Årets Kok 2015 tidligere på året. Og det er da også Lasse Starup Petersen der er blandt de 5 finalister til spiseguidens ærespris ”Årets Kokkeprofil 2015”.

Årets ærespriser uddeles ved en gallamiddag d. 25. Oktober for hele den danske madelite på Kurhotel Skodsborg – indtil dag glæder Mette og Rainer Gassner og resten af holdet på Ti Trin Ned sig over nomineringerne:

”At være blandt de bedste, at fokusere på alle de små detaljer og at dyrke både talentet, den unikke, gastronomiske oplevelse er omdrejningspunktet i vores hverdag – og vi er stolte over nomineringerne! Nu håber vi, at en, flere eller måske alle de fine ærespriser lander i Fredericia …”.

For yderligere oplysninger kontakt Mette og Rainer Gassner på telefon 75 93 33 55.

Læs mere om Den Danske Spiseguide på http://www.dendanskespiseguide.dk – og om Ti Trin Ned på http://www.titrinned.dk