Den 24. marts lukker Mette og Rainer Gassner deres restaurant “Ti Trin Ned” i Norgesgade – men kun for en kort periode. Indtil 4. april er de nemlig at finde på et mere eksotisk sted – nemlig Maldiverne.

“De blankpudsede vinglas sættes på hylden og i morgen sætter hele Ti Trin Ned kursen mod Atmosphere Kanifushi Maldives” sådan skriver Ti Trin Ned på deres Facebook-side.

Vi ringede til Rainer Gassner, for at finde ud af hvad baggrunden for turen er.

“Mette og jeg blev kontaktet af Blixen Tours, om ikke vi ville komme derned. Vi snakkede lidt sammen, og besluttede os for at undersøge om vi ikke alle kunne komme afsted. Det var både Blixen Tours og hotellet helt med på. Så nu tager vi alt personale og vores to børn med en tur til Maldiverne” siger Rainer Gassner til Fredericia AVISEN.

Ikke ren ferie på Maldiverne

Det er ikke kun ren ferie for Ti Trin Ned’s personale. Der står også arbejde på menuen i Maldiverne.

“Vi åbner en pop-up restaurant dernede. Vi holder åbent i fire dage, og så holder vi ferie i fire dage. Vi har lavet en kombineret tur med lidt arbejde i nye rammer og ferie” siger Rainer Gassner.

“Vi har haft et fantastisk 2017, så personalet fortjener noget forkælelse. Så fik vi i 2017 også en Michelin-stjerne. Det har vi selvfølgelig fejret, men ikke på behørig vis. Så med denne tur kan vi også sige tak til personalet og få fejret vores store bedrifter” slutter Rainer Gassner.

Fakta om Ti Trin Ned’s præstationer: