Der var i dag rejsegilde for Punkthusene i Fredericia og 75 års jubilæum for A. Enggaard i Kanalbyen. Blandt gæsterne var restauratørparret Mette og Reinar Gassner. Til januar 2019 flytter de Michelinrestauranten Ti Trin Ned til disse omgivelser.

Vinden banker ind gennem det åbne betonskelet, på betonen står Cocio Chokolademælk, Kildevæld og et større udvalg af Coca Coca-familien. Nogle er gået tilbage til lokalerne, hvor talerne til rejsegildet blev holdt. Blandt andet Mette og Rainer Gassner. De ser ud over Lillebælt med store glade øjne.

“Vi glæder os helt vildt. Vi forstyrrer ikke håndværkerne så meget i deres arbejde, men vi sidder tæt på projektet. Vi holder særligt møder med indretningsarkitekterne, designere, køkkenfolk og andre dygtige samarbejdspartnere,” siger Rainer Gassner og fortsætter:

“Man kan ikke andet end at komme i godt humør af denne udsigt og de muligheder, vi får her. Vi elsker kælderen i Norgesgade og de rammer, som vi har udfyldt der, men her får vi lige det sidste, vi manglede; udsigten og roen i havet. De visuelle indtryk. Det er prikken over i’et”.

Den 21-22. december forventer Ti Trin Ned at lukke ned for sidste servicering af deres gæster i Norgesgade, og pakke alt det gode sammen, og gøre klar til at flytte. I slutningen af januar 2019 er de klar i de nye rammer.

“Vi kan næsten ikke vente. Det bliver fantastisk. Vi glæder os til at vise vores gæster, hvad vi kan med de nye rammer, og det bliver godt her, det er jeg sikker på. De mennesker, der arbejder med projektet er dygtige,” siger Rainer Gassner.

Det bliver spændende at følge Ti Trin Ned, som har udviklet et banebrydende projekt i vores Fredericia, som har sat en international dagsorden.

https://danbolig.dk/butik/fredericia