Forside Danmark Ti Trin Ned-ejer bliver en del af landsholdsteamet

Ti Trin Ned-ejer bliver en del af landsholdsteamet

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia Avisen.

Kokkelandsholdet har netop sat det ledelseshold, der skal toppe sidste års flotte placering ved VM i Luxembourg, hvor holdene samlet hentede fire guld-, en sølv- og en bronzemedalje. Nu henter de topkokke fra Odense, Viborg og Fredericia, hvoriblandt den ene af Ti Trin Nede ejere, Mette Gassner, er i blandt og nu kommer til at indgå i landsholdsteamet.

Kokkelandsholdet har netop sat det ledelseshold, der skal toppe sidste års flotte placering ved VM i Luxembourg, hvor holdene samlet hentede fire guld-, en sølv- og en bronzemedalje.Det nye team skal sætte kursen frem imod mere metal til Danmark ved OL for Kokkelandshold, der afvikles 14.-19. februar 2020 (næste år) i Stuttgart.

Henter topkokke i Odense, Fredericia og Viborg
Kokkelandsholdet (Junior) og Kokkelandsholdet (Senior) får Per Hallundbæk som ny team manager.  Per driver Hallundbaek Food i Odense, og har en fortid som leder af og køkkenchef på Falsled Kro. Han er ligeledes mangeårig dommer i konkurrencen Årets Kok.

Mette Gassner fra Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia, bliver ny Assisterende Team Manager for begge hold. Mette har selv en fortid som medlem af Kokkelandsholdet, og var med til VM i Luxembourg i 2014. Herudover er hun dommer ved ”Årets Kok” og benyttes som censor.

På Cateringlandsholdet bliver Lars Brynjulf Nielsen ny Team Manager. Lars tidligere har været deltager på Kokkelandsholdet. Herudover har han en dommeruddannelse, og har blandt andet dømt ved den seneste gastronomiske landskamp imod Sverige. Lars er til dagligt kantineleder på F&H of Scandinavia, hvor dagligt bespiser ca. 200 personer. Ved siden af driver han sit eget cateringfirma UNIQ Cooking.

Gitte Vinther er ansat til varetagelse af sekretariat og bogholderi, hvor hun afløser Christina Wuiff. Christina har ikke haft mulighed for at gå op i tid på Kokkelandsholdet grundet andre projekter.

Ændret økonomi kræver nytænkning
Det er ændrede økonomiske forudsætninger, der får Kokkelandsholdet til at tænke nyt og anderledes.

– Vi har haft et mangeårigt og godt samarbejde med College 360, men grundet besparelser, har skolen ikke længere haft mulighed for at støtte os. Det har tvunget bestyrelse og ledelse til at tænke nyt og jeg er sikker på, at vi med det nye set up, har fået et rigtigt godt hold, siger Sten Slot, CEO for KOKKELANDSHOLDET.

Kokkelandsholdet Junior har tidligere haft til huse hos Tech 360 i Silkeborg, men flytter fra 2019 landsholdssamlingerne til Cookery i Odense, hvor også Kokkelandsholdet Senior og Cateringslandsholdet træner.

– Der er al mulig grund til at takke Ulla Pedersen, der har haft ansvaret for Juniorer og Seniorer og de opnået de flotte resultater i en årrække, Tonny Meyer der har ført Cateringlandsholdet til to samlede internationale tredjepladser samt Christina Wiuff, der på forbilledlig vis har holdt sammen på en travl administration. De har alle gjort en fantastisk indsats, siger Sten Slot.

Annonce
DEL