Tøjhuset i Fredericia skulle her til aften huse en VIP-aften, hvor 200 fra Kanalbyens interesseliste for muligt kommende indflyttere, skulle høre mere om planerne for den nyligt annoncerede Ti Trin Ned-restaurant i Kanalbyen.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia Avisen.

Jeg kom lidt tidligt for lige at se,om det var muligt at hilse på parret bag den lokale Michelinrestaurant. Ti Trin Ned, eller om det hele var kaos en aften, hvor de var på udebane på flere måder.

Den ene udebane er, at parret Gassner senere skal sidde på scenen og hilse på 200 måske naboer, i samspil med Direktør for Kanalbyen Tim E. Andersen. Det var dog ikke til at mærke på Rainer som var i gang med at anrette tallerkner.

Rainer, hvordan går det, er der stress på? “Nej, svarer han, vi er meget godt med, det er jo ikke helt det samme, som vi serverer i restauranten, men man kan jo godt savne sit køkken, det er lidt noget andet at være i Tøjhuset”, siger Rainer og smiler. Jeg siger så kan det vel alligevel føles som god adspredelse, Rainer virker helt afslappet og nikker, man kan mærke, at han hygger sig i det gamle smukke hus.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia Avisen.

Mette suser rundt, så er hun ude bagved og hente noget, så er hun tilbage, jeg spørger pænt, om jeg går i vejen? Det gør jeg heldigvis ikke og jeg skyder lidt billeder, mens vi smalltalker. Det ser rigtigt godt ud det som, de vil servere, jeg tager lidt billeder og lader det umage par få ro.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia Avisen.

Kort tid efter sidder de på scenen, deres film fra lanceringen af den nye flytning kører i baggrunden. Der er hygge i Tøjhuset, og efter de har været på scenen, er der smagsprøver.