Thomas Warberg kommer til Fredericia fredag d. 28. maj 2021 i Eksercerhuset

Billetsalget er startet. Mere info: www.tojhuset.dk

Nyt show: Warberg italesætter den omsiggribende selvretfærdighed i nyt stand-up show ”Et storslået Menneske” 

Den populære komiker har tidligere optrådt i regi af Det Bruunske Pakhus og Tøjhuset – denne gang bliver rammerne større, i Eksercerhuset, og for et større publikum.

Thomas Warberg er fra starten af, 2021 klar med sit nye One-man show “Et storslået Menneske”, der denne gang stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden, som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den. Og han har ret!

Dette er omdrejningspunktet for det nye show, hvor Warberg med eksempler fra hverdagen italesætter den omsiggribende selvretfærdighed. Og som i hans tidligere shows, sker det  naturligvis i et forrygende mix af skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat for sønderjysk lune, tempo og eminent timing.

“Et storslået Menneske” er Warbergs fjerde One-man show og følger i kølvandet på “Thomas Warberg Comedy Tour ’14”  og “ Thomas Warberg Comedy Tour 16”, der begge blev plastret til med 5 stjernede anmeldelser, kun overgået af efterfølgeren “Perfektion, overskud, og andre lorteord”, som fik 6 stjerner af bl.a Jyllands-Posten sidste år.


Warberg er også kendt fra TV-programmer som Stormester, Live fra Bremen og Klipfiskerne – sidstnævnte kan han igen opleves i på TV2 hele efteråret.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer