Når Thomas Helmig tager på efterårsturnéen Mutters Alene, kan han fejre, at det er 30 år siden han udgav sit debutalbum – en turné hvor han både kigger tilbage på nogle af sine gamle numre, men ikke mindst frem. I 30 år har han turneret landet tyndt med sit orkester og andre musikere.

For et par år siden drog han på en særdeles succesfuld turné rundt i landet, denne gang kun i selskab med sin keyboardspiller. I år tager han det så et skridt videre og er for første gang nogensinde helt alene på scenen – Mutters Alene som han kalder turnéen.

“De nye sange har jeg siddet derhjemme og skrevet, bare mig og min guitar og jeg synes faktisk at de lyder færdige sådan. Så jeg begyndte at spille nogle af alle de gamle sange som jeg har skrevet på samme måde. Det fik mig til at indse, at det jeg har mest lyst til nu, er at stå helt alene, med mine sange foran et publikum.”

I Vejle Musikteater går billetsalget strygende og det forventes at koncerten bliver udsolgt. Så glæd jer til at opleve Thomas Helmig helt tæt på, når han fylder Vejle Musikteater med turnéen Mutters Alene.

Thomas Helmig, Vejle Musikteater, Store Sal, Lørdag den 3. oktober kl. 20.00.