Fredericia AVISEN besøger Den Lille Guldsmedje Me Mori som udover at have pyntet op til jul, også har ladet sig inspirere til et nyt smykke, som hylder både mor og barn.

Me Mori i Prinsessegade er altid et besøg værd, Den Lille Guldsmedje er uden sammenligning den mindste smykkebutik og arbejdende værksted i byen. Her kan man kun blive inspireret, når Therese Krogh Andresen sidder i midten af rummet og skaber sine smykker.

Smykkerne er kommet i et julelandskab. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Det er egentligt juleudsmykningen, der får mig til at kigge ind, men den ivrige Therese Krogh Andresen fortæller ivrigt om et nyt smykke. Tidligere på året havde hun en kunde, der efterspurgte et specielt smykke, det blev startskuddet til det nye Mor of Barn smykke.

mor og barn
Tarzan reklamen på ruden hos Me Mori. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

“Jeg lavede i foråret et smykke på bestilling til en kunde som ønskede et symbol på mor og barn. Det her vedhæng er i hvert fald mor og barn og det er ren kærlighed. Simpelt og meget udtryksfuldt. Så havde jeg været inde og se Tarzan på Fredericia Teater og der er den smukke historie om mor- og barnforholdet. Da jeg så sad og kiggede på reklamen ude på mit vindue, fik jeg lyst til at lave smykket i en mindre udgave”, siger Therese Krogh Andresen.

mor og barn
Mor og barn smykket Foto: Me Mori
mor og barn
Mor og barn smykket fra Me Mori. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Mor og Barn smykket fås både i sølv og guld, det er bare en af de mange ting som Therese kreerer i sin lille butik. Hvis man har en ide til et smykke er hun den helt rigtige at besøge, hun elsker specielle opgaver, og muligheden for at lave noget unikt.

mor og barn
Flotte indpakninger og dekoration i vinduet hos Me Mori. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Me Mori ligger på Prinsessegade 23.

https://www.facebook.com/heinybags/
Annonce