The Savage Rose tager på turné og sætter fornyet ild til ’Black Angel’. Sidst Anisette og bandet var i Fredericia, var tilbage i 2017 hvor Tøjhuset stadig var i sit første leveår. Nu er det blevet tid igen – både Tøjhuset og publikummet har noget at glæde sig til. 

Med intet mindre end 25 albums og utallige koncerter i bagagen, kan der ikke være tvivl om at The Savage Rose indtager en helt central placering i dansk rockhistorie. I år kan et det legendariske danske rockorkesters mest succesfulde albums, ’Black Angel’, fejre 25-års jubilæum.

Med Annisette i front markerer The Savage Rose sig på livescenen med deres energiske koncerter, der sender publikum på en musikalskrejse gennem mere end 50 års dansk rockhistorie. Den aktuelle liveudgave af bandet kommer ubesværet rundt i sange fra hele den lange karriere – og har ved de seneste års koncerter både spillet klassikere fra de første albums og sange fra de seneste udgivelser, samt helt nye numre. Ved koncerten i Fredericia vil der naturligt være fokus på netop ‘Black Angel’ i anledningen af 25-året for udgivelsen.

Billetsalget starter kl. 10:00 via www.tojhuset.dk

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer