Fredericia AVISEN var en smut forbi butikken, The & Idé, hvor vi talte med indehaveren Marianne Eghoff om den perfekte værtindegave, samt om det helt nye sommertøj, der er kommet op på stativerne i butikken.

Du er ikke i tvivl om, hvilken butik,  man er kommet ind i. Duften af the og kaffe banker ind i mit duftunivers fra først skridt, jeg træder ind i butikken.

Imødekommende kommer indehaveren, Marianne Eghoff over til mig og fortæller om de nye sneakers som butikken har fået. Dem skal jeg se og høre om, fordi de blevet modtaget helt fantastisk af kunderne.

”Jeg har selv nogle på nu, de fås i mange farver og de er virkelig behagelige at gå i, samtidig kan de bruges til alt slags tøj”, fortæller Marianne Eghoff

Sneakers fra The&Idé, nyt i butikken. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Men silkebluser med nederdele er nu blevet udskiftet med det nye som butikken har fået, og det er hørskjorter og hørkjoler. Stoffet på skjorterne/kjolerne er meget blødt og fint og de kan både bruges over et par bukser eller fine gamacher.

”Vi har fået dem i nogle fine farver, og de er dejlig behagelige at have på, da de bare falder ned, og så kan man kombinere dem med de nye sneakers vi har”, fortæller Marianne Eghoff.

Hørkjoler og Hørskjorter hos The&Idé. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Den perfekte værtindegave?

”Det mest populærer ved os, er vores chokoladeæsker fra Aalborg og selvfølgelig vores Lyng The. Her kan man selv vælge, hvordan man vil sammensætte værtindegaven”, fortæller Marianne Eghoff.

Aalborgchokoladeæsker hos The&Idé. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Men det som Marianne Eghoff tror på kan blive det, som kunderne bliver glade for, er de forskellige krydderier, hvor du sammensætter det, du føler for.

”I denne uge får vi en ny serie, hvor der er alt i. Der kan man få olier, salte andre krydderier, og ketchup, ja der vil komme en hel masse”, fortæller Marianne Eghoff

Krydderier i butikken The&Idé. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Nye unikke hårspænder

Går man over til accessories har Marianne Eghoff haft stort succes med de nye unikke hårspænder, som er til alle hårtyper. Mange bruger også hårelastikker som armbånd.

Hårspænder og hårelastik fra butikken The&Idé. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN.

”Jeg har fået dem udsolgt på næsten ingen tid, så det er dejligt. Jeg håber, at jeg kan få flere af de her hårelastikker hjem, de er virkelig et hit”, fortæller Marianne Eghoff til slut.

www.ibc.dk/hf-vuc/uddannelser/avu-9-10-klasse/