Forside Fredericia thansen.dk Arena lukket på ubestemt tid

thansen.dk Arena lukket på ubestemt tid

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia Avisen

Som følge af vandskaderne i thansen.dk Arena er arenaen nu blevet lukket indtil trægulvet har været igennem en behandling fra en håndværker.

Læs alt om vandskaden i thansen.dk Arena på nedenstående links:

Håndboldkamp afbrudt – sneen væltede ind i thansen.dk ARENA

ARENA tager skade af snefald – nu venter et større skadesarbejde

Sådan ser thansen.dk Arena ud efter dagens vandskade

.Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia Avisen.

Udover vandskaden blev den udvendige afdækning af arenaen beskadiget, oplyser centerchef Bent Bjerre Jørgensen til Fredericia AVISEN.

Som følge af søndagens skader er der nu opsat en ny, kraftigere udvendig afdækning til hallen, og der er også etableret en ny og større midlertidig tagrende, der kan håndtere så meget smelte- og regnvand, som det var tilfældet i søndags.

Halgulvet er som tidligere nævnt på Fredericia AVISEN blevet affugtet. Der er dog stadig vand under gulvet, som ikke kan fjernes og trægulvet er blevet let beskadiget.

Som konsekvens af søndagens hændelser bliver der etableret et ventilationssytem under gulvet for at sikre den rette luftkvalitet. Systemet vil køre i resten af gulvets levetid frem til d. 1. maj 2018.

Trægulvet i arenaen skal slibes let, genopstreges og også lakeres. Ejenedomscenteret er i gang med at finde en håndværker, der kan løse opgaven.

Det er endnu ikke afklaret, hvornår thansen.dk Arena er klar til brug igen, men centerchef Bent Bjerre Jørgensen håber, at det vil ske senere på ugen eller i næste uge.