Med oprykningen til Håndboldligaen for FHK følger der det med, at TV 2 har rettighederne og på deres hovedkanal samt TV 2 SPORT viser de gennemsnitligt tre kampe i ugen. Det er thansen arena nu ved at blive klar til.

Når der kommer tv på skal kommentatorerne og andre tekniske folk bruge et bestemt antal pladser i thansen arena. Kommentatorpladserne skal eksempelvis være bag dommerbordet.

“Derfor har vi i samarbejde med Fredericia Idrætscenter fundet den bedste løsning på det, som er, at vi laver pladser til den skrivende presse over på modsatte langside,” siger bestyrelsesmedlem i FHK, Thomas Larsen, til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Vi har interesse i at få tv til at komme så ofte som muligt, og derfor har vi tilpasset os kravene fra dem og ser frem til at vise vores arena frem til til håndbold-Danmark.”

Når der ikke er tv på vil den skrivende presse have muligheden for at sidde på de pladser, som de har haft i den forgangne sæson. Da pressepladserne på den modsatte langside er permanente giver det dermed en fordobling af antallet af pressepladser i thansen arena, når der ikke et tv på.

Kampplanlægningen af den kommende sæson er i fuld gang, og TV 2 har allerede udvalgt to af FHKs kampe i efteråret som tv-kampe. Den ene er sæsonpremieren mod GOG i thansen arena, mens den anden er udekampen mod KIF Kolding. Læs mere om det her.

http://prinsenafegypten.dk