I denne uge afholder Fredericia Håndboldklub håndboldskole, og i den forbindelse har EE Rengøring været forbi thansen ARENA med en ny victory innovations sprayers, der blev brugt til at desinficere kontaktflader.

Victory innovations sprayers er netop “landet” hos EE Rengøring fra USA. Den er anvendt i SeaWest, Landal feriepark og lignende steder, men det er af importøren, og den er ikke særlig meget i brug på disse breddegrader.

Det sundhedsfaglige skal være i top, når der afholdes håndboldskole. For at undgå mulig coronavirus har EE Rengøring derfor været forbi thansen ARENA og givet overflader et skud med den nye victory innovations sprayers.

Indehaver af EE Rengøring, Bjarne Eriksen, var forbi arenaen inden håndboldskoleeleverne var mødt ind. Vi var derfor mødt ind med Bjarne for at se, hvordan det fungerer.

“Vi gør det på alle de primære kontaktflader. Det er alt lige fra gelændere, håndtag og lignende ting,” siger Bjarne og kommer ind på, hvordan det er at bruge victory innovations sprayers.

“Den er godt nok lidt tung, men den er nem at bruge, synes jeg. Der er to liter væske i, så den vejer lidt,” siger han med et smil.

Med “pistolen” blev thansen ARENA klargjort til de håndboldglade børn, der er på håndboldskole i denne uge. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Men hvad er det så helt præcis, at sprayers fra victory innovations kan? Den er godkendt hos Teknologiske Institut efter den højeste norm for desinfektion EN17272, som er mod virus, bakterier, svampe, sporer og lignende.

Testmetoden er designet til at bestemme desinfektionsaktiviteten af ​​processer anvendt i det:

1) medicinske område

2) veterinærområdet

3) fødevarer, industrielt, husholdnings- og institutionelt område ved anvendelse af automatiserede processer til distribution af kemikalier ved luftdiffusion uden at nogen operatør manuelt anvender desinfektionsmidlet.  Dette dokument dækker desinfektion af ikke-porøse overflader, men ikke luftens.

Alle overflade fik en tur. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Formålet med de beskrevne processer er at desinficere overfladerne i det samlede område inklusive de ydre overflader af udstyret indeholdt i sådanne rum. Lufthåndtering og produkter eller processer, der er specifikt designet til desinfektion af medicinsk udstyr, er ikke omfattet af dette dokument. De beskrevne testmetoder og volumener giver en defineret udfordring.

Dette dokument finder anvendelse på processer, for hvilke der kræves aktivitet mod følgende grupper af mikroorganismer: Vegetative bakterier mykobakterier, bakterielle sporer, gær, svampesporer, virus, bakteriofager.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer