Fredericia AVISEN var mødt talstærkt op på en dag, hvor 1825 håndboldglade fredericianere skulle se Fredericia Håndboldklub indvie thansen arena.

Jeg har set mange sportsbegivenheder gennem tiden, og ved hvor svært det er at få fans til at klæde sig i klubbens farver. Ved ankomsten til thansen arena var den røde farve overalt, man var ikke i tvivl om, at her var noget stort under vejs. Der var børn, unge, voksne og ældre, fælles for alle var, at de var i fest humør.

Indgangspartiet indbyder til hygge og snak før kampen, her var flere allerede samlet til aftenens store begivenhed.

Specielt bag målet på PR Offset-tribunen havde ungdomsrækkerne i FHK dannet en rød mur af højtråbende ungdomsspillere, det gav en international Champions League stemning bag målet.

De notoriske HK Ultras havde fået en ny placering på modsat side af den nye ADP lounge, de skabte også god stemning. Flere gange latterliggjorde de modstandernes angreb med sangen: “skyd på mål, skyd på mål”.

Den nye ADP Lounge blev også indviet med bravour, hvor sponsorer, erhvervsfolk og politikere spiste og hyggede inden kampen.

Det var en fest af dimensioner og hvis Fredericia Håndboldklub kan præstere sådan en opbakning, hver gang bliver thansen arena et uindtageligt fort.