Tirsdag kommer der testbiler fra Region Syddanmark til Korskærparken, og torsdag kommer de til Sønderparken. Det sker i kølvandet på den stigende smitte i Fredericia.

I weekenden var der testbiler til stede i Taulov, og nu er turen kommet til Korskærparken, ligsom det var tilfælde i efteråret.

– På grund af de seneste smittetal i Fredericia vender testbilerne tilbage i denne uge. I morgen tirsdag kommer der to testbiler til Medborgerhuset Korskær i Korskærparken fra kl. 9 – 17, og igen til Aktivitetshuset i Sønderparken på torsdag fra kl. 9 – 17. Der er mulighed for at få testet børn fra 5 år og op med en PCR-test, og personalet i bilerne kan nå at teste op mod 1000 personer om dagen, oplyser Fredericia Kommune.

Selvom smittetrykket i Fredericia har været stigende i den seneste uge er situationen under kontrol, fortalte koncerndirektør for voksne og ældre, Yelva B. Jensen, til AVISEN i lørdags.

– Man skal huske på, hvordan smittetallene var omkring jul, og at vi før har været højere oppe. Vi er ikke så højt oppe som dengang, hvor der var udbrud på gymnasiet, sagde hun.

Man behøver ikke booke en tid for at få taget en PCR-test i Medborgerhuset Korskær og Aktivitetshuset i Sønderparken. Det eneste man skal huske er det gule sygesikringskort. I forbindelse med, at man er til stede skal man også huske at holde to meters afstand og at bære mundbind / visir.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer