TREKANTOMRÅDET/KURSUS: Nu er det muligt at få afprøvet bilens bremselængde og egne evner bag rattet, inden DMI melder om glatte veje. GF Forsikrings fond og GF TrekantOmrådet inviterer til glatførekursus på køreteknisk anlæg for at øge trafiksikkerheden.

Bilisterne i Trekantområdet skal sætte kryds i kalenderen og forberede sig på en lærerig udfordring, når GF Fonden og GF’s lokale kontor i Fredericia og Billund inviterer til glatførekursus lørdag d. 3. oktober på Kolding Køreteknisk Anlæg.Det er nemt at pege fingre af andres kørsel, men hvordan klarer du egentligt selv pludselige og ekstreme udfordringer på glatte og meget våde veje? Et kursus på køreteknisk anlæg kan hjælpe dig med at få testet din bil og dine egne evner som bilist. Det giver tryghed og ikke mindst større sikkerhed, fortæller Pia Knappe fra GF TrekantOmrådet og fortsætter:

“Vi har meget fokus på at forebygge skader hos GF, fordi vores medlemmer deler årets overskud, og GF Fonden arbejder for at øge trafiksikkerheden i Danmark. Derfor er kurset på køreteknisk anlæg hvert efterår en fast tradition, som vi altid glæder os meget til. Vi får mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne, som fortæller, at de bliver klogere og mere sikre som bilister.”

Sikre og kontrollerede forhold
Inden man sætter sig bag rattet i sin egen bil og bliver sluppet ud på anlægget, får man lidt teori. Herefter står anlæggets instruktører for manøvreøvelser på hhv. tør og glat bane, og alt foregår naturligvis under sikre og kontrollerede forhold. Der bliver selvfølgelig også taget de nødvendige forholdsregler i forhold til corona.

Undervejs sørger GF TrekantOmrådet for lidt forplejning i form af kaffe og brød, og ved frokosttid kan man også besøge en pølsevogn.

Begrænset antal pladser – tilmelding nødvendig
Kurset varer ca. 3 timer, og der er holdstart fra kl. 8.00 og hver time frem til kl. 14.00. Der må kun være én passager med i bilen ud over chaufføren, og der kan ikke skiftes chauffør undervejs.

Alle lokale bilister er velkommen, det koster 100 kr. Der er et begrænset antal pladser, så det er med at være hurtig, hvis man vil sikre sig en plads.

Man tilmelder sig til GF TrekantOmrådet på telefon 72 92 36 55.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer