Anders Matthesens film, Ternet Ninja, er et stort hit hos drengene, og pigerne går oftest afsted med de blomstrede kjoler, når de besøger AMOC i Gothersgade. Fredericia AVISEN fik tips om sommermoden blandt de yngste.

Hvad er det drengene rykker på lige nu?

“Lige nu er de helt vilde med filmen og bogen Ternet Ninja. Så vi har fået en del t-shirts hjem med sjove tekster, og dem er vi helt oppe og køre på. Det er egentlig ikke kun drengene der er oppe og køre på det, det er også forældrene”, fortæller Indehaver Lone Ahrntoft.

“Så det har virkelig de sidste par uger har været rigtig sjovt”, fortsætter hun.

Hvad kan pigerne lide her i sommeren?

“Jamen her i sommeren vil pigerne have en masse nederdele og kjoler. Jeg har faktisk også en dame eller to, der faktisk godt kan finde på og komme forbi og købe de her nederdele”, forklarer Lone.

“Det er super fine farver vi har fået ind i år, og super fine mønstre. Så har vi også fået de her kjoler, i en lidt lang længde. De er gode til sommer, og så til vinter kan de gå med en strikbluse udover”, fortsætter hun.

“Så pigerne skal have kjoler, nederdele og farver. Det kan både være fint og mere afslappet, alt efter hvad de skal. Det er en meget fin stil, der også følger voksenmoden”, forklarer Lone.

“Der er også den anden type pige, med de her brede bukseben og noget bootcut. Med en hættetrøje er hun jo pludselig en meget sporty type”, fortsætter hun.

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=249&TicketCategoryId=845d