Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard kunne berette om, at tendensen med indbrud fortsætter. Mellem mandag klokken 00:00 – 02:30 har der været indbrud på Vesterdalsvej. Man er kommet ind via et sydvendt vindue og stjålet en iPad, PlayStation, armbåndsur og smykker.

På Stoustrup Skovvej har der været indbrud. Det er sket i tidsrummet torsdag d. 11. juni klokken 14:00 og frem til d. 9. juli klokken 10:30, men indbruddet er først anmeldt nu.  Under indbruddet er der stjålet et kontantbeløb.

Ved kirken i Pjedsted på Pjedsted Kirkevej har der været indbrud klokken 02:55. En dør er blevet opbrudt, og man har stjålet en plæneklipper og to elhækkeklippere.

Det sidste indbrud på dagens døgnrapport er sket på Lucinaborg i Taulov mellem søndag klokken 19:00 og frem til mandag klokken 07:30. Indbruddet er fundet sted i et værksted, hvor man har knust en rude, og efterfølgende stjålet værktøj, cykeldele og en crosscykel af mærket Merida.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer