Den fire-dobbelte gazelle-virksomhed, Temashop ApS, der har haft til huse på Østerskovvej 2 er vokset ud af rammerne i Pjedsted og flytter forretningen til Håndværkervej 24 i Erritsø.

”Det er lidt med blandende følelser, at vi flytter. Vi har været rigtig glade for at ligge herude, og vi arbejdede længe med en plan om at udvide herude. Desværre har det ikke vist sig at være økonomisk bæredygtigt, så nu vælger vi at flytte virksomheden. ” udtaler Daniel Diness Andersen og fortsætter:
”Ejendommen på Østerskovvej 2 har vi udbudt til salg eller leje – lykkes det ikke, vil vi kigge på om vi ikke selv kan benytte ejendommen til et af vores andre projekter. ”  

Den nye ejendom på Håndværkervej 24 er på 3699m2 og har tidligere huset Falck Schmidt Defence System, der gik konkurs tilbage i oktober 2017. Ejendommen er blevet gennemrenoveret med bl.a. nye kontor, gulve og belysning.

Usikkerhed omkring de fysiske butikker
”Vi arbejder stadig på muligheder omkring at få vores fysiske butikker med til Erritsø, men indtil videre er
det ikke kommet på plads. Vi er ligesom så mange andre hårdt ramt af konsekvenserne af Coronavirussen, så indtil videre ser vi tiden lidt an.”

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer