Emil Tellerup fortalte efter FHK’s nederlag, at det niveau holdet lagde for dagen mod KIF Kolding, ikke har noget at gøre i ligaen.

http://adp-as.dk

FHK tabte med 31-38 til KIF Kolding, og efter kampen lagde FHK’s anfører, Emil Tellerup, heller ikke skjul på indsatsen ikke var god nok.

»Det er helt sindssygt nederen, og vi rammer et niveau vi ikke kan bruge til noget som helst i ligaen – det er noget lort,« konstaterer Tellerup, der ellers kunne se FHK være i front i starten af opgøret, men så knækkede filmen efterfølgende:

»I lange perioder har vi svært ved at score på de chancer vi får, og har svært ved at løbe hjem og komme i seks mod seks,  og så har vi problemer med deres syv mod seks,« siger Tellerup.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Et af FHK’s store problemer var KIF Koldings keeper, Agúst Björgvinsson, der ligeledes stod godt i det første opgør mellem de to hold. I den anden stod Tellerup og så til, mens islændingen pillede glansen af FHK, men keeperen kunne ikke svare på, hvad Björgvinsson gjorde, som FHK-skytterne havde svært ved at håndtere.

»Det har jeg ingen anelse om, jeg ved det ikke,« svarer Tellerup på spørgsmålet.

Nederlaget var ikke mod hvilket som helst et hold, og derfor gør det ekstra ondt i FHK-lejren.

»Det er rigtig skod, da det er en af kampene, der står noteret i kalenderen og jeg ved ikke om faktisk ker det er det, der er problemet, da vi bliver for ivrige,« forklarer Emil Tellerup.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer