Emil Tellerup stod forrygende i FHK-målet, da det hele spidsede til i årets sidste kamp mod TTH Holstebro, som FHK besejrede med 29-32. Sejren betyder, at fredericianerne holder nytår på syvendepladsen.

http://adp-as.dk

FHK stod efter seks kampe noteret for to point, og ikke meget tydede på, at FHK ville være på syvendepladsen efter 17 kampe, men siden har tendensen ændret sig, og med sejren på 29-32 mod TTH Holstebro har FHK nu vundet otte ud af de seneste 11 ligakampe.

»Det er fuldstændigt fantastisk, det er mere end vi kan bede om efter den start på sæsons vi fik,« sagde Emil Tellerup efter opgøret mod TTH og kom ind på, hvad der særligt lykkedes:

»Vi spillede godt, og havde perioder, hvor vi kom under pres, fordi TTH er dygtige, men vi kværnede på og så vendte det i anden halvleg og så er vi gode til sidst.«

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Tellerup startede fantastisk ud i målet og reddede blandt andet et straffekast, hvilket var hans første af slagsene i den her sæson. Mod slutningen af kampen tog Tellerup atter fra og var med til at afgøre kampen med at holde buret rent i de sidste seks minutter.

»Det er altid sjovest at stå godt til sidst. Det går op og ned, så har man redninger og perioder uden redninger, men man vil altid have dem til sidst. En klog mand sagde engang, at den vigtigste redning er den sidste – og det havde vi i dag,« forklarede Emil Tellerup, der måtte undvære faster støtter i forsvaret i form af Jesper Lindgren og Mathias Hedegaard:

»Jeg skulle gøre mig mere umage, da jeg normalt kan gemme mig bag Lindgrens parade, men Meyer fik en gigantisk rolle i dag. Det løste han fantastisk og spillede næsten helle kæmpede som død og helvede,« sagde Emil Tellerup, der sluttede med en redningsprocent på 39,13 %.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer