Fredericia Håndboldklub tabte i går knebent til Danmarksmestrene fra Aalborg Håndbold. En af årsagerne til den tætte kamp, var FHKs målmand, Emil Tellerup. Hør hvad han sagde til Fredericia AVISEN efter kampen.

“Det er jo fint for os at være med mod Aalborg i hele kampen. Det er lidt ærgerligt, at vi er lidt uskarpe da det skal afgøres. Men det er måske ikke så mærkeligt, at de er lidt skarpere end vi er når det skal afgøres, de er lidt bedre end vi er. Det er fint nok, at vi får presset dem til at spille lidt forskellige ting”, siger Emil Tellerup.

Jimmi er ude, så du er mere alene. Hvilken forberedelse har du haft op mod nogle af de bedste spillere?

“Den er faktisk ikke så meget anderledes end den plejer at være. De skiller sig lidt ud i forhold til andre hold, hvor der er en 3-4 spillere der står for de fleste skud. Når man møder Aalborg ved man ikke hvem de spiller med og hvem der skal have mest spilletid. Så det er en lidt bredere og dybere forberedelse, ellers er der ikke den store forskel”, svarer han.

En stor del af forberedelsen som målmand er at se video – og følger man Emil Tellerup på Twitter kan man få sig et par gode grin. Han er altid klar med en sjov video fra en af de andre kampe – eller somme tider manglen på video af en situation, fordi en videomand ikke lige fik drejet kameraet.

“Jeg vil vove den påstand, at alle danske håndboldkampe indeholder to-tre sjove ting. Så lægger jeg det op på nettet, så alle kan få den samme glæde af det, som jeg har. Jeg tvivler nemlig på, at der er mange der sidder og ser Lemvig-Aalborg på deres computer, så kan de lige få højdepunkterne på mine sociale medier”, lyder det med et grin fra Tellerup. Hertil kan det siges, at sportsredaktør Patrick Viborg Andersen er flittig følger af FHK-keeperen – og han deler glædeligt videoerne til resten af redaktion.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer