Telia har igennem den seneste tid lukket flere fysiske butikker landet over. Nu er turen kommet til Fredericia, Aarhus og Rønne.

Telia, der ligger i Danmarksgade overfor Landsoldatspladsen i Fredericia, er lukket fra den ene dag til den anden. På facaden til den nu tidligere Telia-butik bliver man mødt af en seddel med, at butikken er lukket og der henvises til Telia-butikkerne på Torvegade i Vejle og i Kolding Storcenter.

– Vi må desværre meddelele, at butikken i Fredericia pr. d.d. lukker permanent. Vi beklager ulejligheden og henviser til vores butikker i Vejle eller Kolding Storcenter, hvor I også kan være heldige at finde personale her fra butikken, står der på sedlen.

Kommunikationschef i Telia, Mads Houe, kommer nærmere ind på lukningen af Telia-butikkerne.

– Det skyldes, at trafikken har ændret sig efter corona. Vi kan se, at kunderne søger mod selvbetjening, som vi har opgraderet på. Vi har indgået et samarbejde med Power og Expert på landsplan, og det betyder, at vi stadig har butikker i Rønne og Nexø, siger Mads Houe.

Butikkerne i Aarhus, Fredericia og på Bornholm er ikke de første Telia-butikker, der er lukket i 2022.

– Tendensen er overordnet set, at der er færre butikker, og det gælder også hos os. Vi er nu nede på at have 31 butikker, og vores vurdering er, at det er det rigtige antal nu. Vi synes stadig butikker er vigtige, men mønstret for forbrugerne har ændret sig, forklarer Mads Houe.