Forside Danmark Teit Samsø melder sig klar til popbraget i Jyske Bank Boxen

Teit Samsø melder sig klar til popbraget i Jyske Bank Boxen

DEL
Urbania Street Food
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Fredericia AVISEN er så heldige at få en kommentar fra den lokale Teit Samsø, efter han er ankommet til Jyske Bank Boxen og har haft de første prøver på den store scene.

Man er tjekket ind på hotel, man har fået sin kunstnerakkreditering, snuset til savsmuldet og stået på scenen. Men en ting er at have alt det praktiske på plads, hvordan er følelsen i kroppen og fornemmelsen? Det kan kun Teit svarer på.

“Det er noget af en fabrik, der går i gang, så jeg vidste slet ikke, hvad klokken var, nu er jeg sent på den og der går snart en shuttlebus til hotellet, som vi skal fange”, sådan indleder Teit efter en lang dag med prøver og masser af indtryk.

Nu har du jo kæmpe erfaring indenfor teater, men hvad er det for et apparat, du står over for i Boxen?

“Det er et fuldstændigt unaturligt stort apparat, noget der ikke minder om noget jeg stået i før. Nu har jeg haft mine prøver. jeg var lidt chokeret og skulle lige i gang kunne, jeg mærke. Jeg endte et ok-sted til sidst på prøven, da tingene samlede sig og nu skal jeg hjem på hotellet og arbejde videre i hovedet og få de sidste ting sat sammen”, siger Teit.

Teit Samsø
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Har du en god fornemmelse af din performance, er den som du gerne vil have den?

“Ja, det tror jeg faktisk, jeg var lidt i syv sind bagefter, men nu har jeg snakket med folkene bag og dem jeg kender, de var ret rosende og sagde, at det var total cool”, siger Teit.

Hvordan er stemningen i din lille lejr?

“Den er god, altså folk er seje, der er styr på det. Det er jo en kæmpe fabrik, altså jeg har aldrig stået i Boxen , men er du Vimmersvej, der er højt til loftet. Men jo jeg synes, der er god energi, folk er gode og de har lyst til det her. Folk glæder sig til det her, også inde på DR har de sagt, at det her det er den gode tid på året”, siger Teit.

Så er der kun tilbage at ønske Teit Samsø held og lykke med sin performance i aften. Kan han bringe sejren hjem til Fæstningsbyen? Følg Melodi Grandprix på Fredericia AVISEN.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.