De talentfulde sangere og band fik vist et imponerende repetoire, hvor der var fuld nydelse for de fremmødte koncertgæster i rammerne på Bülows Kaserne. Opbakningen fra fredericianerne og Hansen EL gjorde EventC’s arrangement til en hyggelig og stemningsfuld oplevelse i samvær med musikerne.

Selvom regnen havde gjort sit indtog i den første del af koncerten var der ingen svage led hos Bjørk Gamst, Lars Mølsted, Rikke Hvidbjerg og Thomas Jensen, der leverede den ene præstation efter den anden. I beskedenhed sagde Lars Mølbak at man måske havde gabt overfor meget, da man skulle sammensætte setlisten. Men virkeligheden var en anden, for der blev ikke sparet på krudtet hos sangerne, heller ikke når det var nogle af de sværeste sange, de havde valgt ud.

Queen sange er noget for sig selv (Foto: AVISEN)

Hansen EL der havde inviteret efter først til mølle princippet fik givet en god oplevelse videre, og EventC lykkedes med at holde fanen højt på trods af regnvejret i den første del af koncerten.

Stærke stemmer (Foto: AVISEN)

På trods af dråberne holdte publikum humøret oppe, ikke mindst inspireret af den humørfulde og engagerede interesse fra kunstnerne, der ikke havde tænkt sig at lade nogen gå skuffede hjem. Gang på gang hev de en perle op af lommen og leverede et virkelig flot show. Bülows Kaserne fremstod hyggelig og indbydende, der var pølsevogn og kaffevogn, bænke og masser af fri luft.

Høj klasse (Foto: AVISEN)
En dynamisk Thomas Jensen (Foto: AVISEN)
Intense melodier og veludvalgt setliste (Foto: AVISEN)
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer