Teaterchef Søren Møller fra Fredericia Teater er blevet indlagt på Providence Saint Joseph Medical Center i Los Angeles med indre blødninger. Det oplyser Søren Møller selv på Facebook.

“Så – tingene udviklede sig lidt anderledes end planlagt, og jeg har været indlagt i Los Angeles med indre blødninger siden søndag aften. Jeg er ok, og er i gode hænder, men så ved man hvorfor jeg måske ikke ligge svarer på en SMS, messenger eller mail. Kærlighed til alle”, skriver Søren Møller på Facebook.

Maria Kenbjerg, der er personlig assistent for Søren Møller, oplyser til Fredericia Avisen, at Søren Møller efter sigende skulle have det godt og er under behandling, men har ikke yderligere kommentar til teaterchefens helbred.

Opdateret klokken 23.25

Søren Møller oplyser på Facebook, at er nu blevet udskrevet fra hospitalet, og den står på ro og hvile indtil han flyver hjem til Fredericia imorgen aften.

– Blødende mavesår hedder diagnosen. Mange har spurgt. Jeg har et såkaldt bakterielt betinget mavesår, som jeg har haft i mange år, men for meget arbejde, og for lidt søvn, har jo nok været medvirkende årsager til at det gav sig til at bløde kraftigt. Jeg var heldig og fik reageret i tide, og har været i kompetent behandling. Jeg tænker at universet har prøvet at fortælle mig noget, hvilket jeg vil lytte til. Tak for al jeres omsorg. Den er meget værdsat, skriver teaterchef Søren Møller på facebook.