Fredericia AVISEN møder Teaterchef Søren Møller til en samtale på hans kontor i Prinsessegade. Nedenunder er thansen salen endnu engang ombygget til den store ikoniske kirke Notre Dame.

Klokkeren fra Notre Dame var den første musical som bragte Reumertpriser hjem til Fredericia Teater i den tid hvor Søren Møller har været teaterchef. Musicalen om klokkeren høstede et ikke hidtil set antal stjerner af enige anmeldere og nu er den tilbage på fødegangen hos Fredericia Teater.

Man skulle tro af Fredericia Teater havde nok og se til med genopsætningen af Klokkeren fra Notre Dame, men samtidig sviger Tarzan med Fredericiafanen i Musikhuset i Århus. Søren er enig i at det er overvældende at spille to Reumertvindendeforestillinger på samme tid, det var bestem ikke noget der lå i fremtidskuglen da han fik førerstokken på Fredericia Teater. Det er også en teaterchef som ser et nyt og større teater i fremtiden, hvis udviklingen og positionen skal holdes som landets førende Musicalteater. Med et nyt teater vil der kunne udvikles på den ikke mindst den kunstneriske del men også på antal af sæder som i sidste ende giver penge i kassen.

Med denne film har Fredericia AVISEN været turen rundt bag om Klokkeren fra Notre Dame, se også vores film med hovedrolle indehaver Lars Mølsted og skuespiller og sanger Christine Sonnich Møller

Fredericia AVISEN ser Klokkeren fra Notre Dame onsdag og uden at vi har anmeldt den tilbagekommende prisvinder, så tør vi sagtens anbefale en tur i Fredericia Teater.

Køb din bilet her