Både Teater Malstrøm, Tøjhuset og Fredericia Teater har taget konsekvensen af Mette Frederiksens udmelding tidligere i dag og har valgt at udskyde deres forestillinger.

“Kære gæster, Fredericia Teater er kede af at måtte meddele, at vi, på grund af situationen med Covid-19 Corona, har besluttet at aflyse alle planlagte forestillinger i marts på SHU-BI-DIA 2.0 – The Musical. Da situationen ændrer sig time for time, vil vi kontakte alle gæster, der har købt billetter til forestillingerne i marts, i løbet af de næste 2 uger med nærmere information omkring ombytning. Vi beklager ulejligheden. Det er en ekstraordinær situation, som vi håber, at alle har forståelse for”, skriver direktør for Fredericia Teater, Søren Møller.

“På baggrund af statsministerens udmelding her til aften er Teater Malstrøm nødt til at aflyse vores Burlesque forestillinger resten af marts. Det er rigtig ærgerligt, men vi skal selvfølgelig være ansvarlige. Vi håber på at kunne spille igen fra starten af april, og håber I vil komme dér, hvis det bliver muligt”, skriver Martin Bach Sørensen fra Teater Malstrøm.

Tøjhuset skriver:

Kære alle, som følge af situationen med Covid-19 Corona, vil den næste tid på Tøjhuset blive med langt færre arrangementer.

Alle arrangementer de næste 14 dage er aflyst.

Da situationen ændrer sig time for time, vil vi kontakte de af jer som har købt billet til arrangementer, i løbet af de næste par uger.

Tøjhuset vil være lukket ned for besøg. Vi kontakter jer alle. I behøver ikke at kontakte os hverken på mail eller telefon. Følg med på de sociale medier og vores hjemmeside.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer