Opfølgeren til Teater Malstrøms populære Burlesque-forestillinger har premiere 8. september i Det Bruunske Pakhus i Fredericia. Forestillingen hedder ’Showdown’, og er, som navnet indikerer, et show, hvor en række artister dyster om publikums gunst. Publikum skal så vælge deres favoritnummer, som bliver kåret hver aften under forestillingen. ’Showdown’ rummer både livesang, dans og lipsync-numre i vilde kostumer opført til et bredt spænd af musikgenrer.

Instruktørduoen på forestillingen er Sidsel Nygaard og Luise Lee Falslund, der begge har 15-20 års erfaring med shows. Sidsel fortæller:

– Det har været afgørende for os at finde den helt rette konferencier til Showdown for at sætte stemningen til det enkelte nummer, og samtidig skabe en intim og nærværende oplevelse for publikum, som bliver draget ind i forestillingen.

Luise tilføjer:

– Man bliver ført ind i konferencierens Liberace-inspirerede univers, som giver en oplevelse af en eksklusiv og high-class verden, fyldt med glamour, glitter og glimmer. Da vi så Patrick Neigh til audition viste vi, han var den perfekte til konferencier-rollen.

Professionel sanger skal stå på de skrå brædder

Patrick Neigh på 27 år har været i musikbranchen de seneste ni år, hvor han som sanger har spillet i bl.a. Los Angeles og London. Patrick har i en årrække været signet med SONY og arbejder nu på nyt materiale til hans næste album. De kommende måneder går dog med noget helt nyt for sangeren – at bliver instrueret i rollen som konferencier og performer i ’Showdown’. Mødet med det semi-professionelle Teater Malstrøm har Patrick kun rosende ord for:

– Teatret er ikke bare et arbejde eller en hobby for dem, der er involveret i Showdown-produktionen, det er virkelig en livsstil. Det er så inspirerende at blive en del af.

Sårbarhed gør showet stærkt

Som konferencier skal Patrick binde numrene sammen og derved rumme hele bredden af de forskelligartede indslag i showet. Patrick uddyber:

– Publikum kan forvente et fedt show med humor, selvironi, vilde kostumer, en masse hud og sårbarhed pakket ind i stolthed. Folk lægger sig selv fuldstændig ud på scenen, men det bliver båret med en stolthed, ydmyghed og modighed, hvor performerne undersøger alle hjørner af sig selv. Det gør stykket enormt sårbart og stærkt.

Patrick glæder sig både til rollen som den hjertevarme og flamboyante konferencier, men også til selv at synge nogle af numrene i forestillingen.

Faktaboks:

’Showdown – Burlesque, Dance, Diva’ spiller torsdag-lørdag kl. 19.30 fra 8. september til 22. oktober på Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, Fredericia.

Billetter kan købes på billetten.dk

De 10 medvirkende skuespillere, sangere, performere og dansere i ’Showdown’ er fra 19 til 35 år.

Patrick Neigh kan følges på instagramprofilen NeighMusic. Patrick skriver og synger primært klaverbaserede ballader og queer pop, men har også lavet elektronisk musik, bl.a. sammen med Caius, der har fået stort følgeskab i Asien med 8 mio. streams. I Danmark er hans største hit CmeCry fra 2019, der har været spillet meget på P3. De senere år har Patrick også været fast performer på Copenhagen Pride.

Patrick er ud over udgivelsen af et album i slutningen af året også aktuel med musik til en film og en tv-serie, der udkommer i hhv. 2022 og 2023.