Teater Malstrøm havde torsdag repremiere på Burlesque The Time Machine-forestillingen, hvor der var udsolgt.

Time Machine tager en tilbage i tiden, hvor man kommer tilbage til år 1500 før kristi fødsel og så rejser man frem til år 2035

»Jeg har taget meget frihed og leget med det og fortolket det hudløst. Det synes folk var sjovt. Det var en god premiere. Den var skarp, og afslappet. Der var masser af coronaregler, og vi var spændt på hvordan det gik, men det var godt,« siger instruktør og kunstnerisk leder på Teater Malstrøm, Michael Hansen.

»Skuespillerne var i topform. Vi havde premiere i marts, men måtte aflyse resten efter tre forestillinger. Vi har arbejdet videre med rollerne siden, hvor skuespillerne havde tænkt det videre. Det var endnu federe end i marts, og det hele har fået endnu mere kant,« siger Michael Hansen med stolthed i stemmen.

(Foto: Tina Liv)

Teater Malstrøm har seks udsolgte forestillinger, og har i det hele taget solgt godt til Time Machine, og tilbagemeldingerne på repremieren har været gode.

»De var glade. Vi tænkte, at de var stille pga. corona, men da vi i pausen og efter talte med dem, var de oppe at ringe og synes, at det vat fantastisk. Vi har fået takkebreve i dag fra folk, der følte, at de var blæst omkuld. Vi føler at den gamle stemning var tilbage igen,« siger Michael Hansen.

(Foto: Tina Liv)

Hvordan tog skuespillerne det?

»De har haft det godt. De har været glade og bekymrede. vi har testet dem, da de skal være sammen. De er trygge og har passet på hinanden og har hevet hinanden op, når man ikke har passet godt nok på. Jeg er stolt over det som de leverede til repremieren, og som en af dem sagde. Så er det fedt, at der stadig er 17 forestillinger tilbage. Når man laver sådan en produktion er man som en stor familie, og det er vi igen nu,« siger Michael Hansen. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer