Teater Malstrøm havde lørdag inviteret til pressemøde for at præsentere sæson 2021. Det bød på flere overraskelser, men også på teaterpolitiske budskaber, suppleret af byrådsmedlem Lise Nielson, der var mødt op.

Der var kage, kaffe og opsatte stole i øvelokalet for det folkekære teater på Bülows Kaserne.

Kunstnerisk Leder, Michael Hansen læste op og fortalte om næste års program. (Foto: Fredericia AVISEN)

Teater Malstrøm præsenterede repertoiret for sæson 2021 med en kort introduktion til den kommende tid. 

“Velkommen til vores øvelokale. Det er nok sidste gang, at vi er her. I forbindelse med, at Eksercerhuset skal bygges om, så skal vi også finde et andet sted på kasernen, men det er der snart en løsning på,” sagde Formand Martin Bach Sørensen og fortsatte: 

“Derudover har vi blandet os i teaterdebatten med, hvad der skal ske med fremtidens Fredericia Teater.”

Herefter var det den kunsteneriske leder, Michael Hansen, der med musik  og oplæsning gav et indlevende indblik i tre nyheder i 2021. 

Teater Malstrøm byder igen på alt godt til familierne. (Foto: Fredericia AVISEN)

Allerede på programmet er Burlesque – The Time Machine, der har premiere den 17. september, dertil senere Sonja fra Saxogade. Og nu altså Dracula, Édith Piaf og et nyt stykke lavet omkring Halfdan Rasmussens univers. 

Og Byrådsmedlem Lise Nielson (A) havde fundet vej til dagens møde. Hun gav et indblik i status på Fredericia Teater, herunder debatten omkring teatrets konkurs. Det fik Formand Martin Bach Sørensen til at fortælle tilhørerne om hvem Lise Nielson var og hendes baggrund for at tale. 

Debatten kørte efterfølgende løst mellem dagens fremmødte gæster. Den kunsternriske leder, Michael Hansen, bød også ind med, hvor dejligt det kunne være, hvis man kunne spille Dracula og Édith Piaf i Lillesalen på Fredericia Teater. 

Pia Holst Jeberg spiller hovedrollen i Edith Piaf. (Foto: Fredericia AVISEN)

Der blev også debatteret, hvor vigtigt et teater som Fredericia Teater har været for befolkningen. Det har fået byen til at blomstre døgnet rundt. 

“Det er godt, at folk kommer til Fredericia. Der er mange gode synergier skabt i byen,” tilføjede formanden til debatten. 

Debatten gravede sig ind til Malstrøms kerne; at være en legeplads  for ambitiøse amatører i professionelle rammer. 

Og så valgte Michael Hansen at hive en hovedrolle-kanin op ad hatten, da han annoncerede i de sidste sekunder af mødet, at det bliver jazzsangerinden Pia Holst Jeberg, der skal spille Édith Piaf.

https://videopress.com/v/4pFHA6Lt
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer