Teater Malstrøms nyeste burlesque show vender tilbage til Det Bruunske Pakhus i en ny og skarpere udgave, når forestillingen har repremiere d. 17. september 2020.

Da Teater Malstrøm tilbage i marts 2020 havde premiere på Burlesque – The Time Machine blev forestillingen efter kun tre spillegange afbrudt af Covid-19 nedlukningen. Ifølge teatrets sæsonplan skulle gyserkomedien Dracula have været på plakaten til efteråret, den er nu udskudt til marts-april 2021, idet Teater Malstrøm besluttede at sætte Burlesque – The Time Machine op igen. Efter en kort spilleperiode i foråret, vender forestillingen nu tilbage til pakhuset i en revideret version. Instruktør Michael Hansen fortæller:

”Det var selvfølgelig ærgerligt at afbryde en succes kort efter premieren, men når det nu var præmissen, har det været en super spændende proces at få muligheden for at finpudse forestillingen, lave lidt forandringer og gøre den endnu mere skarp. Vi glæder os utrolig meget til at præsentere publikum for udgave 2.0.”

Foto: Tina Liv

Fuld tryk på Malstrøms lokaler

Efter knap et halvt års pause er der nu atter liv i Malstrøms lokaler, hvor forberedelserne til version 2.0 af Burlesque – The Time Machine er i gang. Skuespillerne er atter i øvelokalet og alle de mange aktive arbejder på at forbedre kostumer og klargøre rekvisitter, scenografi, lyd og lys mm. til forestillingen. Teaterleder Martin Bach Sørensen uddyber:

”Repremieren falder sammen med at teatret flytter til nye lokaler på Bülows kaserne, så der har været en del logistik, der skulle gå op for at nedpakning og flytning kunne koordineres med forberedelserne til repremieren.”

Kostumier Anja Ladefoged supplerer:

”Vi har samtidig været lidt udfordrede på arbejdskraft den seneste tid, da flere af de frivillige i systuen har måtte holde sig tilbage, da de var i risikogruppen for Corona, så de andre arbejder på dobbeltdrift, så vi er klar i god tid til repremieren.”

Foto: Tina Liv

Pausen har skabt stærkere karakterer

Professor H.G. Wells og de mange karakterer, der optræder gennem tidsrejsen, er igen klar til at tage publikum med på en fantasifuld rejse gennem verdenshistorien. Her har Covid-19 også sat sit præg, for en tvungen pause, har ifølge instruktøren gjort noget godt for skuespillerne og forestillingen. Instruktør Michael Hansen fortæller:

”Det er dejligt at opleve, hvordan hele holdet har holdt showet ved lige siden marts. Showet og rollerne er i mellemtiden vokset i hovedet på skuespillerne. De har bygget op på rollerne og det styrker showet. I kan godt glæde jer.”

Faktaboks:

Forestillingsperiode: Burlesque Time Machine spiller i perioden fra 17. september– 24. oktober 2020

Forestillingen spiller torsdag – lørdag kl. 19:30

Corona-tiltag: For at sikre en god oplevelse for publikum og en tryg afvikling af forestillingen, er der indført flere nye tiltag. Publikum opfordres derfor til at komme i god tid til Det Bruunske Pakhus.

Spillested: Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, 7000 Fredericia

Billetter: købes på Billetten.dk eller på deres salgssteder, fx Tøjhuset i Fredericia, Comwell Kolding Teater, Vejle Musikteater mv.

Leave a Reply