Vi har hos Fredericia Avisen startet et nyt tiltag, vi kalder børnunge-anmeldelser, vores unge anmelder Sigrid Marie Pontoppidan Holst på 11 år var på Pakhuset. vi synes, at den er så godt skrevet, at vi bringer den særskilt. 

Foto: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen

Af Sigrid Marie Pontoppidan Holst

Teaterstykket Brødrene Løvehjerte var et fantastisk stykke med mennesker, som der har et stort talent, og som jeg er sikker på, der kan blive til noget stort en dag. De havde sans for humor.

Der var meget flotte kulisser. Jeg lagde mærke til, at de tog moderne musik ind i stykket, for at give det noget nyt. Det betød, at der kom mere liv ind i teaterstykket. At stykket blev lidt adskilt fra den gamle historie om Brødrene Løvehjerte, og så så man nogle ting, som man ikke havde set før. For eksempel da de skulle stå på et værtshus, så tog de noget moderne musik ind for at gøre det mere sjovt og livligt.

Det var fedt, at skuespillerne gik ned fra scenen og ind imellem publikum, fordi så kunne dem bag ved også føle, at de var med.

Kostumerne var meget flotte. De strålede af eventyr.

Men der var noget jeg savnede, og det var, at da Karl kom til Nangijala, så sad Jonatan ikke nede ved floden og fiskede, det syndes jeg var lidt mærkeligt, men ellers var det et fantastisk stykke med enormt gode skuespiller

De mennesker, der spillede duer gjorde også et godt stykke arbejde ved at visse ansigtsudtrykke, så man kunne se, hvilket humør duerne var i.

Der var flere gang, hvor jeg blev meget forskrækket ved at de råbte lidt højt.

Jeg vil give den 5,5 ud af 6 stjerner. Jeg anbefaler stykket til mennesker, der kan tåle og se nogle hårde ,men også humoristiske scener.

De to hovedpersoner, synes jeg var fantastiske og fuld af energi.