Team Danmark søger en ny administrerende direktør, der kan lede dansk eliteidræt mod guldet.

Det er en af de mest spændende og attraktive stillinger i dansk idræt, der nu skal besættes. Team Danmark skal have ny administrerende direktør, som der kan lede dansk eliteidræt mod guldet. Team Danmarks formand, Lars Krarup, fortæller, at den nye direktør får ansvaret for et stort og vigtigt arbejde med at sikre en positiv udvikling af eliteidrætten i Danmark.

”Vi leder efter en administrerende direktør, der bliver eliteidrættens stemme i Danmark og som kan kommercialisere Team Danmarks aktiviteter. Danske atleter samler og begejstrer hele Danmark, som intet andet i vores samfund. Det så vi senest til håndbold-VM, hvor vi fik et tiltrængt pusterum midt i coronatiden. Derfor er det et vigtigt arbejde, som den nye administrerende direktør skal stå i spidsen for,” siger Lars Krarup

Ingen vinder guld alene, og derfor skal den nye administrerende direktør i tæt samarbejde med mange forskellige aktører, der alle spiller vigtige roller for eliteidrætten, være med til at løfte dansk eliteidræt til nye niveauer.

”Vi har store ambitioner for dansk eliteidræt. Danmark er allerede i dag blandt de bedste nationer, når vi måler på antal medaljer i forhold til indbyggertal. Vi arbejder hver dag for, at Danmark skal være verdens bedste sted at dyrke eliteidræt, og det kræver, at Team Danmark i et tæt samspil med mange aktører formår at sikre gode rammer og vilkår for atleterne,” siger han.

Samtidig sigter bestyrelsen efter at oprette endnu en direktørstilling i organisationen, hvor fokus er på det sportslige arbejde, fortæller Lars Krarup. Den ansættelsesproces vil blive igangsat, når en ny administrerende direktør er ansat.

”Team Danmark arbejder i en international kontekst, hvor udviklingen går stærkt. Derfor er der ofte brug for hurtig handlekraft og indsigt i sportslige prioriteringer. Det fokus vil vi gerne styrke i et tæt samspil med forbundenes sportschefer,” siger Lars Krarup.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer