Tre nye partytaxaer ruller fra fredag aften ud i det fredericianske natteliv. Det sker efter, at taxavognmanden Ulla Berit Frimann har investeret i fire nye vogne, hvor de tre er klar til brug. Fælles for dem alle er, at der er hjertestarter i dem.

Den har fået et nøk op hos den fredericianske taxavognmand, som er en del af Taxa Syd. Ulla Berit Frimann har investeret i tre nye vogne med lift, som er på gaden fra i dag. Dertil kommer yderligere en ny vogn, der kommer på gaden, når den er blevet leveret.

De nye vogne blev vist frem ved Hotel Medio. (Foto: AVISEN)

Smilene var store på Hotel Medio, hvor de tre nye vogne holdt klar fredag eftermiddag. Lars Frimann Fallesen sad sammen med Henrik Thermansen Møller og chaufførerne inde i lokale og nød en velfortjent bid brød inden, at turen senere gik ud på de fredericianske veje, hvor de ser frem til at vise de nye vogne frem.

Chaufførerne selv havde ikke set dem indvendigt eller prøvekørt dem, og turen gik derfor ud på parkeringspladsen, hvor særligt chaufførerne Jacobs vogn var spændt op til lir. Jacob er særligt kendt i det fredericianske natteliv, og der er ikke sparet på højtaleranlægget, som har fået et nøk op i samarbejdet med RTT fra Vejle, der har stået for det og diskolyset i vognene. Han ser frem til at give fredericianerne en speciel oplevelse i hans nye vogn.

Jacob er klar til at køre kunderne rundt i en splinterny partytaxa. (Foto: AVISEN)

Der er tænkt på det hele i de nye vogne. Det skal være smooth som muligt, og der er derfor også taget højde for, at kørestolebrugere kan benytte sig af de nye vogne i dagstimerne, hvor den ikke skal have fuld smæk på musikanlægget. Liftsystemet, der får kørestolsbrugerne ind, blev testet af Jacob, der var imponeret over hvad han så. Indvendigt er der heller ikke sparet på noget. Det er lavet sådan, at man kan justere placeringen via nogle skinner i gulvet, og i løbet af kort tid, kan man ordne det.

Foruden alle detaljerne, som er synlige på vognene, er der i alle de nye vognen en hjertestarter. Henrik Thermansen Møller fortæller, at der er hjertestartere i alle de nye vogne, og at chaufførerne er uddannet i at bruge dem.