Motionister på alle niveauer kan godt snøre løbeskoene, når Taulov Motion springer ud i foråret med hele fire nye træningsforløb for både nybegyndere og den trænede løber. Det sker første gang onsdag 16.3 kl. 18.30.

Fælles mål – forskelligt udgangspunkt
Trods forskelligt udgangspunkt gælder der de samme mål for deltagerne. Efter at have gennemført et træningsforløb på 13 uger, vil de mærke en markant udvikling i deres løbeform. Nogle vil have haft en god oplevelse med at være kommet i gang med at løbe, hvorimod andre vil opleve, at de kan løbe hurtigere eller længere.

Fællesskab er motivation
Foruden et grundigt træningsprogram vil deltagerne opleve, at det sociale fællesskab bliver en stærk motivationsfaktor. Dette oplevede en tidligere deltager, som deltog på 10-kæmperne:

”Motivationen stiger, når man er fælles om noget. For mig går det også lidt konkurrence i det, for det er nemmere at presse mig selv, når jeg er sammen med andre.”

Plads til alle
Når Taulov Motion starter de nye hold op, håber de at se mange løbere. Både dem som har erfaring med at løbe, men også dem, som kæmper for at komme i gang. Deltagerne har mulighed for at melde sig på fire forskellige forløb, som alle er udviklet til forskellige målgrupper:

Igangsætterne starter helt fra bunden med at gå – her kan alle være med
Begynderholdet bliver langsomt bedre til at løbe i et roligt tempo
5-kæmperne træner mod at kunne løbe 5 km
10-kæmperne træner mod at kunne løbe 10 km

Løbeprogrammerne er udviklet i et samarbejde mellem eksperter fra idrætsorganisationerne DGI og DAF. På den måde er deltagerne sikret et forløb, hvor alle elementer er tænkt igennem, og hvor der er fokus på kvalitet hele vejen igennem.

Læs meget mere her: http://www.dgi.dk/loeb/loeb/traeningsforloeb/loeb-med

 

(Foto: DGI )
(Foto: DGI )
(Foto: DGI )
(Foto: DGI )