Taulov er Danmarks vigtigste knudepunkt for transport og logistik, og efterspørgslen efter erhvervsjord i området har de senere år været stigende. Taulov Dry Port har indtil nu rådet over 700.000 m2 areal med en unik beliggenhed tæt på motorvejen og jernbanen. Joint-venture selskabet med PFA og ADP, som står bag Taulov Dry Port, udvider nu porteføljen af byggemodnet jord med to arealer på samlet 187.325 m2 med placering lige ud til motorvej E45.

Positive konjunkturer og generelt stigende fremgang i transportsektoren og i mængden af transporteret gods øger efterspørgslen efter lagerkapacitet i centrale knudepunkter. Effekten af dette har man også mærket i Taulov Dry Port, som lige nu har rekordhøj efterspørgsel efter lager- og logistikenheder.

Udbuddet af erhvervsgrunde til logistikanvendelse er derudover begrænset i Taulov-området, og derfor er der begrænsede muligheder for virksomheder, som ønsker at flytte til området og opføre lager- og logistikenheder med adgang til motorvejen.

Vi har gennem længere tid mærket en stigende efterspørgsel fra både danske og internationale kunder efter veldisponerede lager- og logistikfaciliteter med central beliggenhed. Det er tydeligt, at der mangler kapacitet i området. Taulov Dry Port råder nu over knap 900.000 m2 byggemodnet jord, og vi tilbyder opførelse af projektejendomme eller leje af færdigbyggede lagerenheder med en helt særlig fleksibilitet, som sjældent tilbydes inden for lager- og logistikejendomme”, siger Rune D. Rasmussen, CEO i ADP A/S. 

http://fredericiateater.poweredbyintegra.dk/oversigt.aspx?filmid=203&forestillingid=&internetserial=&webkode=&err=&
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer